WEBSITE

Wij helpen u te beoordelen of de website voldoet aan de huidige markteisen. Technologie ontwikkelt zich iedere dag en om het bereik zo groot mogelijk te houden, wordt er verwacht dat je als ondernemer mee ontwikkelt.

CONTENT

Wij helpen u met het ontwikkelen van de juiste content. Content die uw merk online vertegenwoordigt en past binnen de doelgroep. Hierbij staan thema's als bereik, groei en interesse centraal. 

SOCIAL

Organische groei van waardevolle volgers voor een hoog engagement ratio (verhouding volgers versus likes/comments). Wij werken met u samen aan een Social Strategie die past bij uw onderneming. Met onze specialisatie op het gebied van Instagram. 

SALES

Tegenwoordig is Social Media meer dan alleen een platform om content [foto en video] te plaatsen. Zo kun je op Facebook en Instagram je online webshop koppelen en product taggen in de foto's, voor een directe sales. Dat klinkt interessant he ;) Wij helpen u daarbij!

COMMUNICATIE

Door de komst van algoritme en SEO (Search Engine Optimalisation: vindbaarheid op Google) is het schrijven van de juiste content én het invullen van de juist velden, steeds belangrijker geworden! Wij helpen u met SEO, AdWords, Metadata en SSL certificaten.